Tervetuloa Vesannolle!

Meillä on hyvät palvelut lähellä, kaupunkikeskukset tunnin matkan päässä. Parhaat palvelut lapsiperheille mm. uusi päiväkoti, neuvola- ja terveyspalvelut, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja sokerina pohjalla Tenavatonni.

Meillä yhdistät loma-asumisen rentouden taajama-asumisen helppouteen.

Kiinnostaako sinua laadukas asuminen edullisin hinnoin?

Kunnalla on tarjolla omakotitontteja omarantaisena sekä järvinäkymällä Vesanto-järven rannassa Juurikanrannan asuntoalueella ja Apurannassa.

Myytäviä asuin- ja yrityskiinteistöjä löydät tästä

 

Kysy lisää ja toteuta unelmasi!

tekninen johtaja Juha Soininen,

p. 050 067 5247

elinkeinoasiamies Sari Tulila,

p. 020 746 4640

 

"Myytävänä vanha kyläkoulu Vesannolla"

Myytävänä vanha kyläkoulu Vesannolla. Siis jossain Pohjois-Savon perukoilla, kaukana kaikesta. Tännepä päätimme asettua noin 14 vuotta sitten.

Hiljaisuus ja rauha. Kotipihalta suoraan metsään ja suolle - täälläkin kasvaa vaiveroita! Mustikat, puolukat, karpalot, hillat ja sienet, kaikki lähellä. Puhtaissa vesissä puhtaat kalat.

Linnut. Suuri onnenhetki on istua rantakivellä ja seurata hiirenhiljaa, kun isokoskeloemo tuo poikueensa rantahiekalle lepäämään. Kuikan arkaainen huuto tyynessä kesäillassa. Joutsenet, kurjet, telkät, härkälinnut, siivekkäät ja nelijalkaiset, kaikki läsnä.

Ihmiset. Helposti lähestyttävät ja ystävälliset. Yhteisöllisyys on voimissaan ja toteutuu usein talkooporukan kokoontuessa mitä moninaisimpien tavoitteiden toteuttamiseksi. Satunnaiset tapaamiset kauppareissulla voivat poikia syvällisiä keskusteluja, tietysti rikkaalla savon murteella. Ja kuten yleisesti on tiedossa, vastuu on aina kuulijalla.

Hyvä on täällä elellä ja asua, asiat hoituvat, palvelut toimivat ja talitiaisetkin vielä laulavat kokonaisen titityyn!

 

Terveisin Brita Pystynen

Kirjoitus on julkaistu Vesannon kuntatiedotteessa kesällä 2017. Kirjoittaja on Vesannolta kodin löytänyt uusvesantolainen.