Ajankohtaista

Nostalginen kiertoajelu Made by Vesanto! la 24.8. klo 15

Hyppää kyytiin la 24.8. klo 15 Nostalgiselle kiertoajelulle Made by Vesanto! Luvassa nykyistä elämänmenoa ja tarinoita nuoruuden opinahjoista ja kohtaamispaikoista mukavasti paketoituna 1 tuntiin!...

Kunnantoimisto on suljettu 8. - 28.7.2019

Tervehdys vesantolaiset, mökkiläiset, matkailijat ja kaikki täällä kesäänsä tavalla tai toisella viettävät! HENKILÖKUNNAN VUOSILOMIEN KESKITTÄMISEN VUOKSI KUNNANTOIMISTO ON SULJETTUNA...

Ympäristöministeriön kysely asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa

Tervetuloa vastaamaan ympäristöministeriön kyselyyn asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa kansalaisten...
Tapahtumat

Vesannon markkinat la 20.7 keskustan alueella

Perinteiset Vesannon markkinat la 20.7 keskustan alueella. Järj. Lions Club Vesanto

Reiska-MM: kesän 2019 turnaus to 18.7-la 20.7

Reiska-MM: kesän 2019 turnaus to-18.7-la 20-7.2019

MLL:n kiertävä kesäperhekerho ke 24.7. klo 10-12 Ilveskivellä

MLL:n kiertävä kesäperhekerho ke 24.7. klo 10-12 Ilveskivellä, Kämppätiellä. Säävaraus ja omat eväät mukaan. Kesäasukkaat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi joukkoon!

MLL:n kiertävä kesäperhekerho ke 31.7. klo 10-12 Annen kotona

MLL:n kiertävä kesäperhekerho ke 31.7. klo 10-12 Annen kotona, Säkkimäentie 48. Säävaraus ja omat eväät mukaan. Kesäasukkaat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi joukkoon!
Kuulutukset ja ilmoitukset
Takaisin

Vesannon kunnan rakennusvalvonta muistuttaa laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden arvioinnista.

Vesannon kunnan rakennusvalvonta muistuttaa laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden arvioinnista. Lain mukaisesti tehty rakenteiden arviointi on tehtävä viimeistään 1.4.2019 mennessä.

Laki laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden arvioinnista (300/2015) on ollut voimassa 1.4.2015 lähtien. Laki on velvoittanut laajarunkoisen rakennuksen omistajaa huolehtimaan rakennuksen laajarunkoisen osan keskeisten kantavien rakenteiden turvallisuuden arvioinnista. Asiantuntijan on arvioitava, onko rakennuksen kantavuuden kannalta keskeisissä rakenteissa vikoja tai puutteita, jotka voivat johtaa rakennuksen tai sen osan sortumiseen.

Arviointi on tullut teettää pätevällä asiantuntijalla, jonka on tullut osoittaa omistajalle kelpoisuutensa arviointitehtävään. Asiantuntijan on tullut antaa rakennuksen omistajalle todistus tekemästään arvioinnista.

Vesannon kunnan rakennusvalvonta ei valvo lain toteutumista tai muistuta erikseen lain asettamista velvollisuuksista mutta voi vaatia arviointitodistusta sekä ajantasaista käyttö- ja huolto-ohjetta esitettäväksi.

Lakiteksti löytyy mm. Finlexin palvelusta: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150300.

 


SOMESEINÄ