Takaisin

Eläinlääkintäpalveluiden julkinen ajanvaraus

Tiedote paikallismedialle ja jäsenkunnille

Tervon kunnan ympäristöterveyspalvelut on avannut asiakkailleen eläinlääkäripalveluiden julkisen ajanvarauspalvelun elokuun ensimmäisellä viikolla. Ajanvarauspalvelun löytää jatkossa Tervon kunnan kotisivuilta osoitteesta: https://www.tervo.fi/etusivu tai eläinlääkintähuoltoa koskevilta nettisivuilta: https://www.tervo.fi/elainlaakinta

Julkisen ajanvarauspalvelun kautta kuntalaiset ja muut asiakkaat voivat aluksi varata lemmikeilleen ainoastaan rokotusaikoja. Kokeilu kestää joulu-tammikuun vaihteeseen, jonka jälkeen arvioidaan palvelun toimivuutta ja tarvetta sekä ratkaistaan mahdollinen palvelun laajentaminen koskemaan myös joitakin muita eläinlääkäriajanvarauksia.

Rokotus- ja eläinlääkäriajan voi edelleen varata myös puhelimitse. Nettiajanvarauksella pyritään lisäämään asiakkaiden valinnanvapautta ja joustoa ajanvaraamisessa sekä edesauttamaan eläinlääkäreiden työn suunnittelua. Aikoja pyritään vapauttamaan lähiviikkojen aikana aktiivisesti jokaista kuntaa ja vastaanottoa koskien.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään täyttämään ainakin seuraavat tiedot:

  • asiakkaan nimi ja puhelinnumero

  • eläinlaji ja -rotu

  • eläimen nimi

Peruutusten ilmoittaminen ja muiden aikojen varaus onnistuu arkipäivisin Sisä-Savon alueella klo 08-9.30, jonka jälkeen puhelut käännetään päivystäjälle. Päivystäjä voi halutessaan välittää soittopyyntöjä ei kiireellisistä -tapauksista tai ohjata soittamaan seuraavana arkiaamuna.

Pielavesi-Keitele -alueella puhelinaika klo 08-09 ja päivystysaika klo 15-08. Päivystävän eläinlääkärin numero ilmoitetaan ajanvarausnumerossa 0447499406.

Myös vapaa-ajan asukkaat voivat edelleen rokotuttaa ja hoidattaa eläimensä mökkikunnassaan, yhteistoiminta-alueen kunnissa Sisä-Savossa sekä Pielavedellä ja Keiteleellä. Nettiajanvaraus on täten kaikkien vapaassa ja avoimessa käytössä.

Lisätietoja antaa ympäristöterveysjohtaja (puh: 044-7499 400)
Yhteystietomme löydät Tervon kunnan kotisivuilta.


Retki Kalajalle la 26.08.

Kimppakyydein. Patikointikierroksen jälkeen paistellaan makkarat ja keitellään kahvit. Ilmoittautuminen 21.8. mennessä.

Lauletaan Yhdessä - yhteislaulutilaisuus 26.08. klo 18.00.

Rento, kaikille avoin yhteislaulutilaisuus, jossa saa laulaa, kuunnella tai vaan tunnelmoida mukana. Olit sitten nuori, vanha tai jotain siltä väliltä, niin tule mukaan!

Kulttuurisuunnistus la 26.8.

Reitillä tutustutaan vesantolaisen asumisen historiaan ja luontoon. Ennakkoilmoittautumiset 21.8 mennessä kirjastoon. Lähtö klo 10.00 koulukeskukselta.

Yhdessä eteenpäin - siirretty 20.9.2017

Yhdessä eteenpäin: Järjestöjen kokoontuminen ke 13.09 klo 10.00. Paikka: Seurakuntakoti Järjestäjä: Syöpäyhdistys

Pohjois-Savon liiton kuntien edustajainkokouksen pöytäkirja 7.8.2017

Pöytäkirja on nähtävillä 23.8.-29.9.2017 myös Vesannon kunnanviraston ilmoitustaululla, osoitteessa Sonkarintie 2.

Pohjois-Savon lastensuojelun kehittämisyksikkö etsii tuki- ja sijaisperheitä

Katse lapseen -tukiperhekoulutus pidetään syyskuussa Suonenjoella.

Tervetuloa
Vesannolle!
Viihdy ja virkisty
!