Ajankohtaista
Takaisin

Etätyösuositus koko maahan

Maan hallitus linjasi neuvottelussaan torstaina 15. lokakuuta sekä valtakunnallisista että alueellisista suosituksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Koska koronavirusepidemia on laajasti kasvussa valtakunnallisesti, valtioneuvosto suosittelee, että julkisen sektorin työtekijät työskentelisivät etätyössä mahdollisimman laajasti, jos työtehtävät sen mahdollistavat. Etätyötä suositellaan myös ykstyisen sektorin työntekijöille.
 
Vesannon kunnan johtoryhmä on jo aiemmin suositellut kunnan työntekijöille etätyön lisäämistä. Myös kunnan etätyötä koskevaa ohjeistusta on päivitetty siten, että joustava etätyön tekeminen on mahdollista.
 
Etätyösuosituksesta huolimatta Vesannolla ja lähialueilla (Pohjois-Savon ja Keski-Suomen maakunnissa) epidemiatilanne on perustasolla, eikä alueellisia suosituksia ole voimassa. Kunnan palvelut toimivat toistaiseksi normaalisti, ja toimitilat ovat auki. Yleisiä suosituksia käsi- ja yskimishygieniaan, turvaetäisyyksiin ja kasvomaskien käyttöön liittyen kannattaa noudattaa niin kunnan tiloissa kuin muuallakin.

Tapahtumat

Lisäaikaa liikunnalle -tapahtuma Pönkkälän laavulla 25.10.2020 klo 11-13

Neljän vesantolaisen yhdistyksen väki kutsuu kuntalaisia Pönkkälän laavulle 25.10. klo 11.00 – 13.00 teemalla ”Lisäaikaa liikunnalle ja kesäajan päättyminen”. Kahvittelun ja makkaranpaiston...

Teatterimatka Varkauden teatterin Herrasmieshuijarit-musikaaliin 2.12.2020

Eläkeliiton Vesannon yhdistys järjestää kaikille avoimen retken Varkauden teatterin Herrasmieshuijarit-musikaalin näytökseen keskiviikkona 2.12.2020. Näytös alkaa klo 12.00, retkelle lähtö...
Kuulutukset ja ilmoitukset

Rakennuslupa 9.10.2020

Rakennuslupa

Rakennuslupa 6.10.2020

Rakennuslupa

Rakennuslupa

Rakennuslupa

SOMESEINÄ