Vesantoa matkailijalle! Viihdy ja virkisty!

Vesanto sijaitsee Suomi-neidon navan kohdalla eli on lähestulkoon keskellä kaikkea! Matkailijalle Vesanto tarjoaa hyvän palvelun ryydittämänä vatsan täytettä (kts. kahvilat ja ravintolat), huoltoa autoille ja mahdollisuuden tutustua aitoon maalaistunnelmaan. Matkamuistot ja lähiruokaa voi napata mukaan Suoramyynti Vestorista ja matkakassiin täydennystä keskustan kauppaliikkeistä. Ihmisille huoltoa tarjoavat paikalliset parturit, jalka- ja kauneushoitola sekä hierojat (kts. Vesannon yritykset). 

Vesannon vahvuutena ovat puhtaat ja isot järvemme, joiden ääreltä löytyy luontoharrastajan paratiisi. Voit retkeillä, ratsastaa ja vaikkapa meloa! Lähellä on myös Etelä-Konneveden kansallispuisto. Vesantolaisia erikoisuuksia ovat mm. Reiska MM jalkapalloturnaus

Täällä on vieraidenkin helppo mennä mukaan vaikka suosittuihin lasten Viikkokisoihin tai Torsuihin eli torstaisuunnistukseen. Paikalliset ihmiset opastavat mukaan ja tunnelma on leppoisan yhteisöllinen! 

Muista myös mahdollisuudet ulkoaktiviteetteihin ja liikkumiseen, frisbeegolfrata liikuntahallin lähellä, tekonurmikenttä ja muut kentät ympäri kuntaa, talvella hiihtoladut ja kelkkareitit ym. Tutustu liikuntapalveluiden sivuilta. 

Matkailuinfo

Suoramyyntipiste Vestori 
Keskustie 14, 72300 Vesanto
040 577 9878
Avoinna ma-pe 9-15.30, la 9-14 (talvella la suljettu)

Vesannon kunnanvirasto
Sonkarintie 2, 72300 Vesanto
017 688 541
vesannon.kunta(at)vesanto.fi

Vesannon yritykset
VisitSavo! Luontomatkailua Savossa