Pesula

 

Hukutko likapyykkiin? Pesula auttaa!

Vesannon pesula tarjoaa laadukkaita ja luotettavia pesulapalveluja niin yrityksille ja yhteisöille kuin kotitalouksillekin. Meillä onnisuu kaikkien konepestävien pyykkien käsittely sukista mattoihin.

Vesannon pesula hoitaa valtaosan kunnan laitospyykistä. Myös monet kotitaloudet ja yksityishenkilöt luottavat pesulan palveluihin. Varsinkin isompien pyykkien – esimerkiksi mattojen ja peittojen – peseminen kotona voi olla hankalaa. Pesulalta kannattaa kysellä apua silloin, kun kotikonstit eivät riitä. Palveluun kuuluu pesun lisäksi pyykin jälkikäsittely (silitys, prässäys, mankelointi).

Pesulalla on käytössään laadukkaat laitoskäyttöön suunnitellut koneet ja laitteet. Puhdasta jälkeä tulee yhdessä 13 kg:n ja kahdessa 6,5 kg:n pesukoneessa (Miele Pro PW 6131, Miele Pro PW 5065, Talpet HW 60). Kuivausrumpuja on käytössä kaksi: 14 kg:n Miele Pro T6351 ja 6 kg:n Candy Smart. Lisäksi pesulalta löytyy lämpömankeli ja silitysasema sekä hyvät tilat pyykkien kuivatukseen. Pyykit punnitaan tarkistetulla kalibroidulla vaa’alla.

 

Ota yhteyttä

Pesula
Simolantie 4
72300 Vesanto
040 714 3307

Palvelemme
ma-pe: 8.00 - 14.00

 

Pesulan hinnasto