Ruokapalvelut

Toimitamme kaikki päivän ateriat Vesannon palvelukeskuksen osastoille ja tuetun palveluasumisen toimipisteisiin talon ulkopuolelle henkilökunnan tilauksen mukaan sekä ateriapalveluja kotihoidon asiakkaille koko kunnan alueella. Ruokavalioiden henkilökohtaistaminen huomioidaan.

Toimitamme myös kaikki ateriat päiväkoteihin ja oppilaiden väsitötiloihin. Päiväkoti- ja oppilasruokailu tapahtuu jaksottaisesti sekä neljässä eri pisteessä eripuolilla kirkonkylää, joten kuljetuksia tarvitaan monessa erässä. Päiväkoti - ja koulupuolen kuljetukset hoidetaan ostopalveluna, kunnan monipalveluauto kuljettaa vanhuspuolen ruokakuljetukset kahdessa erässä päivittäin.

Toimintaamme ohjaa kummallakin sektorilla omat ravitsemusuositukset.Sydänmerkki kriteeristön mukaista lounasta, myös kasvisvaihtoehdolla, on kunnan henkilökunnan mahdollista käydä ruokailemassa palvelukeskuksen ruokasalissa.Muistattehan tilata henkilökuntaruokailuun erikseen kasvisruokavaihtoehdon, jotta kaikille halukaille riittää.

Käytämme raaka-aineina Suomalaista lihaa, mikäli poikkeamme tästä, se on erikseen ilmoitettu ruokalistalla. Meillä on pääsääntöisesti käytössä myös Suomalainen tomaatti ja kurkku. 

 

 

 

Ota yhteyttä

Ravintokeskus


040 714 3316 (ma-su 06 - 17.30)

tai
040 714 3322 (ma-pe 07 - 16)


Ruokapalvelupäällikkö
Sari Jäntti
040 714 3322

Ruokalista (palvelukeskuksen henkilökuntaruokailu)
Oiva-raportti
Ikääntyneen ravitsemussuositukset
Gerontologinen ravitsemus