Simolan palvelukeskus

Simolan palvelukeskus sijaitsee rauhallisella alueella Vesannon keskustan tuntumassa, terveyskeskuksen kanssa samassa talossa. Asukkailla on käytössään viihtyisä aidattu ja turvallinen piha-alue. Palvelukeskuksessa on kolme erillistä yksikköä Hoiva, Simola ja Myllykallio.

Hoivayksikkö

Hoiva on 17 paikkainen yksikkö, jonka asukkaat tarvitsevat kahden hoitajan avustuksen. Toimintakykyä ja omatoimisuutta tuetaan kuntouttavalla työotteella. Hoivalla on valmiudet vaativiin haavahoitoihin ja happihoitoon. Vuorohoitopaikkoja on yksi.

Asumispalveluyksikkö Simola 

Simola on tarkoitettu 12 asukkaalle. Asukkaat ovat yhden hoitajan avustettavia. Hoitoa toteutetaan moniammatillisesti kuntouttavalla työotteella. Jokaiselle asukkaalle tehdään yksilöllinen hoito- kuntoutusuunnitelma, joka perustuu asukkaan tarpeisiin ja hänen voimavaroihinsa. 

Dementiayksikkö Myllykallio

14 paikkainen dementiayksikkö Myllykallio on tarkoitettu vaikeasti muistisairalle, joiden hoito ja kuntoutus vaativat erityisosaamista. Hoitajilla on TunteVa- hoitajan toimintamalli käytössä. Toiminta perustuu kuntouttavaan hoitoon ja asukkaita osallistavaan toimintamalliin. 

 

Ota yhteyttä

Hoivayksikkö 
044 788 5449
tiimivastaava lähihoitaja Heidi Hyvönen

Asumispalveluyksikkö Simola 
040 714 3314
palvelukeskus(at)vesanto.fi
tiimivastaava lähihoitaja Raija Väisänen

Dementiayksikkö Myllykallio
044 788 5433
dementia(at)vesanto.fi
tiimivastaava lähihoitaja Ira Salo, muistikoordinaattori

Käynti- ja postiosoite:
Simolan palvelukeskus
Simolantie 15, 72300 Vesanto