Simolan palvelukeskus

Simolan palvelukeskus sijaitsee rauhallisella alueella Vesannon keskustan tuntumassa, terveyskeskuksen kanssa samassa talossa. Asukkailla on käytössään viihtyisä aidattu ja turvallinen piha-alue. Palvelukeskuksessa on kolme erillistä yksikköä Pelakuu, Kuntovaari ja Myllykallio.

Hoivayksikkö Pelakuu

Pelakuu on 17 paikkainen yksikkö, jonka asukkaat tarvitsevat kahden hoitajan avustuksen. Toimintakykyä ja omatoimisuutta tuetaan kuntouttavalla työotteella. Pelakuulla on valmiudet vaativiin haavahoitoihin ja happihoitoon.

Asumispalveluyksikkö Kuntovaari

Kuntovaari on tarkoitettu 12 asukkaalle. Asukkaat ovat yhden hoitajan avustettavia. Hoitoa toteutetaan moniammatillisesti kuntouttavalla työotteella. Jokaiselle asukkaalle tehdään yksilöllinen hoito- kuntoutusuunnitelma, joka perustuu asukkaan tarpeisiin ja hänen voimavaroihinsa. Yksikössä on 2 vuorohoitopaikkaa.

Dementiayksikkö Myllykallio

14 paikkainen dementiayksikkö Myllykallio on tarkoitettu vaikeasti muistisairalle, joiden hoito ja kuntoutus vaativat erityisosaamista. Hoitajilla on TunteVa- hoitajan toimintamalli käytössä. Toiminta perustuu kuntouttavaan hoitoon ja asukkaita osallistavaan toimintamalliin.

 

Ota yhteyttä

Hoivayksikkö Pelakuu
044 788 5523

Asumispalveluyksikkö Kuntovaari 
040 714 3314
palvelukeskus(at)vesanto.fi

Dementiayksikkö Myllykallio
044 788 5433
dementia(at)vesanto.fi


Käynti- ja postiosoite:
Simolan palvelukeskus
Simolantie 15, 72300 Vesanto