Työllisyyden ohjaus

Työllisyysasioiden hoidosta vastaa kunnassa palveluohjaaja. Erityisesti henkilöasiakaspalvelun kohderyhmänä ovat pitkäaikaistyöttömät (yli 300pv työmarkkinatukea saaneet) sekä kuntoutuspalveluiden asiakkaat. Tarvittaessa ohjataan eteenpäin kohdennettuihin palveluihin, kuten KELAn palvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut, yleislääkäripalvelut ja erikoissairaanhoitopalvelut. Tavoitteena on myös löytää mahdollisuuksien mukaan työtä avoimilta työmarkkinoilta.

 

Palveluohjaajan tehtäviin kuuluu lakisääteinen työllistymistä edistävän yhteistoiminnan (TYP-laki) mukaisten velvoitteiden hoitaminen yhteistyössä Iisalmen TYP-verkoston sekä Pohjois-Savon TE-toimiston kanssa.  Palveluohjaaja tekee myös kuntouttavan työtoiminnan päätökset.

 

Avoimia työpaikkoja

Alueen avoimet työpaikat ovat nähtävillä sosiaalitoimen (Valokuja 2, hammashoitolan rakennus) käytävällä olevalla ilmoitustaululla. Taulua päivitetään joka viikon maanantai. Nähtävillä te-palvelut.fi-sivuston avoimet työpaikat, sekä tietoon muuta kautta tulleita avoimia työpaikkoja. Alueen avoimia työpaikkoja voi ilmoittaa suoraan palveluohjaajalle. 

Ota yhteyttä

Palveluohjaaja
Anu Honkaselkä
044 788 5560
anu.honkaselka(at)vesanto.fi

Lähetä turvapostia


Käynti- ja postiosoite: 
Valokuja 2, 72300 Vesanto