VALOKUVA- JA VIDEOKUVAUSKILPAILU – ELÄVÄ VESANTO YHTEISÖNÄ 

Millainen on sinun näkökulmastasi ”Elävä Vesanto Yhteisönä”? Kerro kuvin oma näkemyksesi. 

Vesannolla on paljon yhdistysten toimintaa, harrastusmahdollisuuksia, yhdessä tekemistä, erilaisia palveluja – kuvaa tätä kaikkea ja osallistu kuva- ja videokilpailuun! Vesannon kunnassa tehdään työtä elinvoiman ja tunnettuuden edistämiseksi. Tähän tarkoitukseen haluamme käyttää kuvia ja videoita: positiivisten mielikuvien luomiseen kertomalla kuvin Elävästä Vesannosta Yhteisönä. Kilpailulla haetaan otoksia vauvasta vaariin, riemukkaita hetkiä elämän eri tilanteista, jotka kuvaavat asumista ja elämistä Vesannolla. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 

Kilpailuaika on 1.4. – 20.6.2019. Kilpailuraati valitsee määräaikaan mennessä kolme parasta kuvaa ja videota, joiden kuvaajat palkitaan. Myös kunniamainintoja jaetaan. 

Kilpailu on kaikille avoin. Voittajat ja voittajakuvat/-videot julkistetaan 29.6. Vesannon torilla pidettävässä perinteisessä Kesäkohtaaminen –tapahtumassa  

KILPAILUKUVAT & VIDEOT 

  1. - kuvan/videon tulee olla osallistujan itsensä ottama 
  • - kilpailuun voi osallistua enintään kolmella kuvalla ja videolla/osallistuja 

  • - Videon maksimipituus on 2 minuuttia ja se voi olla kuvattu älypuhelimella, tabletilla, videokameralla jne.  

  • - kuvaaja vastaa siitä, että kuvissa/videoilla esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen; jos kuvassa on mukana alle 15-vuotiaita lapsia, sinulla on oltava lupa kuvan/videon käyttöön niin lapsilta kuin heidän vanhemmiltaan 

  • - kaikissa kuvissa/videoissa on oltava kuvan nimi ja kuvaajan tiedot, kirjoita tiedot sähköpostiviestiin. Vaadittavat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero sekä kuvan/videon aihe ja kuvausajankohta 

VIDEON SISÄLTÖ 

  • Videon sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja olla hyvän maun mukaisia. Loukkaavia, rasistisia, halventavia tai muuten epäasiallisia videoita ei hyväksytä. Videon tulee olla kilpailuun osallistuvan henkilön itsensä kuvaama ja hänellä tulee olla videoon kaikki käyttöoikeudet. Videon lähettäjällä on vastuu siitä, että hänellä on oikeudet materiaalin käyttämiseen sääntöjen mukaisesti ja että video noudattaa tekijänoikeuksia. 

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS ja SÄÄNNÖT

  • - kilpailun järjestäjällä, Vesannon kunnalla ja Vesannon Kehittämissäätiöllä, on oikeus julkaista kuvat/videot tulosten esittelyn yhteydessä sekä jakaa ja käyttää kuvia/videoita ilman erillistä korvausta valitsemissaan medioissa, markkinoinnissaan ja viestinnässään. 

  • - kuvien/videoiden luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty 

  • - kilpailuun osallistuvien kuvien/videoiden tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla/videon tekijällä. 

  • - järjestäjällä oikeus muokata tai muuttaa kuvan sisältöä tai rajausta 

 

Kilpailun järjestävät Vesannon kunta

ja Vesannon Kehittämissäätiö

yhdessä Elävän Vesannon puolesta!  

KILPAILUKUVIEN JA VIDEOIDEN LÄHETTÄMINEN 

- Kilpailukuvat on lähetettävä 20.6. mennessä Vesannon kuntaan sähköpostilla vesannon.kunta@vesanto.fi tai vaihtoehtoisesti USB-tikulla osoitteeseen Vesannon kunta, Sonkarintie 2, 72300 Vesanto. Sähköpostin viestikenttään aiheeksi tulee merkitä ”kuvakilpailu” 
- Digikuvat tulee toimittaa JPEG-muodossa, tiedoston suurin koko 10MB
- Kilpailuvideot tulee osallistujan itse ladata Vimeoon.
- Jos tunnusta Vimeoon ei vielä ole, sen voi tehdä ilmaiseksi. Ilmaisen tunnuksen tiedoston kokoraja on 500MB/viikko ja kokonaisraja 5GB. 
- Latauksen jälkeen osallistujan tulee toimittaa videon linkki osoitteeseen vesannon.kunta@vesanto.fi. Suojaa videosi salasanalla: videokilpailuvesanto